Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€!

  • Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 22310 32089

Επιστροφές

Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων, για οποιονδήποτε λόγο, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του σχετικού παραστατικού (Ν.2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών). Τα έξοδα επιστροφής (7,5€) επιβαρύνουν τον πελάτη. Η επαναποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο είδος από οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων.

Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να συνοδεύονται από την αρχική τους συσκευασία, τα καρτελάκια σήμανσης και τα συνοδευτικά έγγραφα αγοράς τους (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Δελτίο Αποστολής, κλπ.).

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής (αν υπάρχουν) καθώς και τα έξοδα επιστροφής.

Φθαρμένα ή κατεστραμμένα προϊόντα από εμφανή υπαιτιότητα του πελάτη δε γίνονται, σε καμία περίπτωση, δεκτά.

Το PharmacyQueen.gr λειτουργεί με γνώμονα την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, αν παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να προβούμε στην αντικατάστασή του, με δική μας επιβάρυνση.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία με αίτημα email στο info@pharmacyqueen.gr ή τηλεφωνικώς στο 22310 32089.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή εάν πρώτα δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία με το κατάστημά μας.