Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€!

  • Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 22310 32089

Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι συναλλαγές σας με το PharmacyQueen.gr είναι απόλυτα σύννομες με τον νόμο Ν. 2472/97 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνες με τη νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (Privacy – Cookie Law Directive 2013).

Τα στοιχεία σας φυλάσσονται με ασφάλεια, ενώ δεν τηρείται από εμάς καμία πληροφορία για την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι οι συναλλαγές σας εκτελούνται με απόλυτη ασφάλεια.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά και να έχουμε την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαζί σας είναι πιθανό να σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.ά. Αν επιθυμείτε να προβείτε σε αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας, θα σας ζητηθούν στοιχεία όπως το όνομα κατόχου, ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης και ο αριθμός CVV.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο παραμένουν απόρρητα και δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους.

Όπως και οι περισσότερες ιστοσελίδες, το PharmacyQueen.gr χρησιμοποιεί αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα coοkies είναι απαραίτητα αρχεία προκείμενου να διευκολύνουν συγκεκριμένες λειτουργίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς διασφαλίζουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Τα coοkies είναι μικρά αβλαβή αρχεία (Text files), τα οποία αποστέλλονται και αποθηκεύονται προσωρινά στον υπολογιστή του χρήστη δίνοντας τη δυνατότητα σε ηλεκτρονικές σελίδες όπως το PharmacyQueen.gr να επικοινωνούν με τον χρήστη, αναγνωρίζοντάς τον μετά από συχνή χρήση και διευκολύνοντας την πρόσβασή του σε αυτή και τις συναλλαγές του. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συλλογή δεδομένων, τα οποία επίσης βελτιστοποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.