Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€!

  • Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 22310 32089

SINOMARIN

Εδώ και σχεδόν 90 χρόνια το όνομα Γερολυμάτος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Η ιστορία της εταιρείας χρονολογείται από το 1923 όταν ο Φαρμακοποιός Νικόλαος Π. Γερολυμάτος άνοιξε φαρμακείο στο κέντρο της Αθήνας το οποίο εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων.

Το φαρμακείο αυτό καταστράφηκε ολοσχερώς τον Δεκέμβριο του 1944 οθώντας τον δεκαοκτάχρονο -τότε- Παναγιώτη Γερολυμάτο να ξεκινήσει εισαγωγές και εμπόριο φαρμακευτικών και κτηνιατρικών προϊόντων από ένα πατάρι στο κέντρο της Αθήνας που αποτέλεσε και τα πρώτα γραφεία της νεοιδρυθείσας εταιρίας!

  • Εμφανίζονται όλα τα 3 αποτελέσματα

  • Φίλτρα
9.46 8.51

Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία). Το Sinomarin Adults ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση και την πίεση των φραγμένων ιγμορείων μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης.

Επιπλέον, ενυδατώνει και καθαρίζει τις ρινικές διόδους.

Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών με ρύγχος ανατομικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση.

9.34 8.41

100% Φυσικό, Κλινικά Δοκιμασμένο Ρινικό Αποσυμφορητικό, Ιδανικό για Χρήση σε Βρέφη & Παιδιά, Ανακουφίζει από τη Ρινική Συμφόρηση μέσω του Φυσικού Μηχανισμού της Ώσμωσης, Αποκαθιστώντας την Αναπνοή με Φυσικό Τρόπο.

8.85 7.97

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief με το σύμπλεγμα Algomer είναι ένα 100% φυσικό & καινοτόμο προϊόν το οποίο προσφέρει ανακούφιση από τα ρινικά συμπτώματα που σχετίζονται με την αλλεργική ρινίτιδα (βουλωμένη μύτη, καταρροή, φτερνίσματα, τοπικός ερεθισμός) είτε αυτή είναι αλλεργική είτε χρόνια.