Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€!

  • Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 22310 32089

MEDISANA

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η έννοια της υγείας διαπερνά όλους τους τομείς της εταιρείας μας. Έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα για τους ανθρώπους που θέλουν να βασίζονται στην ασφαλή λειτουργία των προϊόντων, στην απόλυτη βιοσυμβατότητα χωρίς παρενέργειες και στον ελκυστικό και εργονομικά βελτιωμένο σχεδιασμό. Είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε αυτά τα υψηλά πρότυπα:

Ποιότητα

Από κάθε άποψη. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ακολουθώντας το σύστημα ποιότητας που διαθέτει η εταιρία μας.

Λειτουργίες

Oι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και τα ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά τοποθετούν τα προϊόντα μας στις πρώτες θέσεις του ανταγωνισμού. Πολλαπλά εξαρτήματα περιλαμβάνονται στις συσκευασίες των προϊόντων χωρίς επιπλέον χρέωση (μάσκα π.χ. παιδικά για τη μονάδα εισπνοής).

Συμβατότητα

Δεν υπάρχουν παρενέργειες κατά τη χρήση των προϊόντων μας - είναι ακίνδυνη η θεραπεία στο σπίτι.

Σχέδιο

Η αρμονία της μορφής και των εξαρτημάτων εξασφαλίζει την ευκολία στην λειτουργία, την αξιόπιστη απόδοση, και την ελκυστική εμφάνιση.

Χρήση

Η λειτουργία των προϊόντων είναι απλή. Τα εγχειρίδια βοηθούν στην καθοδήγηση του χρήστη για την λειτουργία των συσκευών, αλλά παρέχουν και χρήσιμες ιατρικές πληροφορίες.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών. Δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα παράπονο, ωστόσο, αν υπάρξει θα πρέπει να αντιμετωπίζεται γρήγορα για την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Υπηρεσία

Η εταιρία διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό προκειμένου να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει άρτια τους πελάτες της.

  • Εμφανίζονται όλα τα 4 αποτελέσματα

  • Φίλτρα
36.18 30.75

Η βούρτσα προσώπου FB 880 έχει σχεδιαστεί για έναν ιδιαίτερα ήπιο καθαρισμό. Αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου – για καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού και πιο φωτεινή επιδερμίδα.

33.50 26.80

Αντιμετωπίστε τις ψείρες άμεσα και αποτελεσματικά, Απλά χτενιστείτε και οι ψείρες σκοτώνονται αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με τα δόντια της χτένας.