Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€!

  • Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 22310 32089

INO PLUS

Η εταιρεία INOPLUS ιδρύθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να προσφέρει στην ελληνική αγορά 100% φυτικά θεραπευτικά προϊόντα. Η INOPLUS δραστηριοποίηθηκε τα πρώτα χρόνια στο χώρο του φαρμακείου ξεκινώντας μερικές πολύ σημαντικές συνεργασίες με γνωστές στο χώρο των φυτικών προϊόντων εισαγωγικές εταιρείες στην Αθήνα καλύπτοντας την περιοχή της βόρειας Ελλάδας.

Λίγα χρόνια αργότερα και μέχρι σήμερα η εταιρεία εισάγει διάφορα προϊόντα από γνωστούς οίκους του εξωτερικού και το δίκτυο διανομής της εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

 Πιστή στον τομέα των φυτικών προϊόντων και των συμπληρωμάτων διατροφής η INOPLUS έχει σκοπό να καλύψει την αναζήτηση των μικρών καθημερινών αναγκών για υγιεινή διατροφή, προσωπική περιποίηση, ομορφιά και γενικότερα θέματα υγείας και καλοζωίας. Αυτό προσπαθεί να το πετύχει μέσα από μία ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων πάντα με βάση το συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων.
  • Εμφανίζονται όλα τα 13 αποτελέσματα

  • Φίλτρα
14.23 11.90

Τα εκχυλίσματα φυτών που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή αυτού του σιροπιού επιλέχθηκαν πολύ προσεκτικά, ώστε με τη συνδυαστική τους δράση να αποφέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Περιέχει πρεβιοτικά φυτικής προέλευσης, τα οποία επαναφέρουν την ισορροπία στην εντερική χλωρίδα και επιτρέπουν τη βέλτιστη αφομοίωση των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων από τον παιδικό οργανισμό, όπως επίσης και βασιλικό πολτό οποίος χαρίζει ενέργεια και τόνωση.

9.88

Carrot oil SPF6  για βαθύ μαύρισμα ,ενίσχυση επιτάχυνση και διατήρηση του μαυρίσματος από τον ήλιο, καθώς αυξάνει την παραγωγή της μελανίνης. Ενυδάτωση αλλά και αντιοξειδωτική προστασία της επιδερμίδας.

12.05 9.99

Με γεύση λεμόνι, ανακουφίζει αποτελεσματικά από τα συμπτώματα της αλλεργίας. Πλούσια εμπλουτισμένο με κερσετίνη, βιταμίνες Β2 και D3, ασβέστιο και με εκχύλισμα από το φυτό περίλα, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας, όπως καταρροή, φτέρνισμα, συμφόρηση, φαγούρα.

14.23

Συμπλήρωμα διατροφής Μουρουνέλαιο σε υγρή μορφή +Βιταμίνη C. Το Μουρουνέλαιο είναι ευεργετικό για την υγεία διότι δεν αποτελεί μόνο φυσική πηγή βιταμινών αλλά θεωρείται η καλύτερη πηγή πρόσληψης των πολύτιμων ω3.  Σας προσφέρει γερή  καρδιά,  γερά οστά και δόντια, υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια και υγιείς αρθρώσεις.