Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€!

  • Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 22310 32089

Το EVIOL είναι το brand name που έχει ταυτιστεί με την εξέλιξη της GAP κερδίζοντας διαχρονικά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών.

Το EVIOL αποτελεί έναν αρμονικό συνδυασμό Φύσης & Επιστήμης που δημιουργήθηκε το 1978 με την επιτυχία της πρώτης πόσιμης μαλακής κάψουλας βιταμίνης Ε.

Αξιοποιώντας την πολύτιμη επιστημονική φαρμακευτική εμπειρία, τη διαρκή έρευνα και τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, το EVIOL στοχεύει στη διατήρηση της καλής υγείας και ποιότητας ζωής και επεκτείνει τη σειρά του με τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, με τεχνολογία μαλακών καψουλών.

  • Εμφανίζονται όλα τα 5 αποτελέσματα

  • Φίλτρα
9.29 8.36

Το συμπλήρωμα διατροφής Eviol B complex περιέχει όλες τις απαραίτητες  βιταμίνες του συμπλέγματος Β για την υγεία του νευρικού συστήματος και την φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού. Περιέχει επιπλέον φολικό οξύ. Βοηθά τον οργανισμό να αντεπεξέλθει σε καταστάσεις στρες

13.60 12.24

Ειδική σύνθεση με συνένζυμο Q10, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση και ενέργεια στον οργανισμό.  Χρήσιμο σε περιπτώσεις ατονίας, κόπωσης, στρες, μη ισορροπημένης διατροφής, δίαιτας, έντονης σωματικής & πνευματικής δραστηριότητας, άθλησης, έλλειψης βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων.

15.90 14.31

Το Eviol Multivitamin Energy Plus σου δίνει την ενέργεια και τόνωση που χρειάζεσαι, plus… ακόμα περισσότερη ενέργεια και τόνωση! Αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την παραγωγή & απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό.