Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€!

  • Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 22310 32089

Τα προϊόντα της ελβετικής εταιρείας be-life είναι πολύ υψηλής διατροφικής αξίας χωρίς να περιέχουν γλουτένη, λακτόζη, σακχαρόζη, μαγιά, άμυλο και αλάτι ενώ είναι συμβατά 100% με την χορτοφαγική διατροφή. Είναι προϊόντα πολύ υψηλής βιοδιαθεσιμότητας και απορροφώνται πλήρως από τον οργανισμό σε όλη τους την ποσότητα. Μία ολοκληρωμένη σειρά με πλήρως αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής για να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου σε μια απαιτητική καθημερινότητα.

  • Εμφανίζονται όλα τα 21 αποτελέσματα

  • Φίλτρα
17.91 14.32

Το Anti-Stress 600 συνδυάζει αμινοξέα, όπως η ταυρίνη και η τυροσίνη τα οποία ενισχύουν τις βιοχημικές λειτουργίες των βιταμινών Β1, Β2, Β3, Β6, Β9 και Β12 που είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η βιταμίνη C, η β-καροτίνη και η βιταμίνη D, συμπληρώνουν την δράση ενάντια στο στρες και την κούραση και ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού μας.

18.41 14.72

Συμπλήρωμα διατροφής Be-Life Fe Complex για μείωση της κούρασης και της ατονίας. Ένας μοναδικός συνδυασμός Σιδήρου και Βιταμινών Β που ενισχύουν την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.

26.78 21.42

Συμπλήρωμα διατροφής Be-Life Spiruline 500 μια πραγματική πηγή ενέργειας.  Η Σπιρουλίνα θεωρείται ένα πολύ αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής,καθώς συγκεντρώνει τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά.